Hrvatice sanjale da će oženiti baš njih, selu otplatio kredite pa postao omražen

Foto: Luka Stanzl/Igor Soban/PIXSELL/Instagram

Zbog nagađanja da stiže u Hajduk (što se ipak pokazalo netočnim), u fokusu javnosti ponovno se našao nekadašnji miljenik Hrvatica, Ante Rebić. 30-godišnji Rebić trenutno je slobodni igrač, nakon što ga je pustio Bešiktaš, a nekad je bio glavna zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije.

2018. godine, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Rebić je bio san mnogih mladih Hrvatica. "Rebiću, oženi me", poruke su koje su preplavile Trg bana Jelačića te godine na dočeku Vatrenih. Rebić je tad bio solo pa su se mnoge Hrvatice, inspirirane jeftinim romantičnim komedijama, nadale da će zgodni Imoćanin u masi uočiti upravo njih.

To se ipak nije dogodilo pa se nekoliko godina kasnije saznalo da je Rebić u vezi s lijepom Mostarkom Klarom Pinjuh. 2018. pak na njegovim su se kopačkama ipak nalazila dva ženska imena - Mara i Kata, imena njegovih sestara s kojima je veoma blizak. Našlo se tu i misteriozno Snu za što se kasnije otkrilo da je nadimak njegovog psa Snoopyja.

>>Ante Rebić navodno je privatnim zrakoplovom došao u Mostar posjetiti djevojku

Veliko srce

Rebić je simpatije javnosti osvojio i kad se saznalo da je svima u svom rodnom selu otplatio kredite, no u tajnosti. Nekoliko godina kasnije donirao je deset tisuća eura ustanovi za rehabilitaciju i odgoj djece Zlatni cekin u Slavonskom Brodu za izgradnju objekta u kojem će naglasak biti na pomoć djeci s autizmom.

2021. godine ipak je izgubio simpatije navijača hrvatske reprezentacije kad je usred utakmice sa Španjolskom izašao s terena da bi zamijenio kopačke. Kritizirao ga je tad i kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić, ali i hrvatska javnost. 

Dalić je nakon prvenstva izjavio da su neki igrači "potrošili svoje kredite", a Rebić se osjetio prozvanim.

Na Instagramu je stoga napisao: "Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju", što je najvjerojatnije kritika Daliću. Nakon svega 20-ak minuta Rebić je uklonio ove storyje sa svog Instagrama i objavio nova dva, u kojima, uz natpis "Iznad svih - Hrvatska", zahvaljuje navijačima koji su došli u Kopenhagen. Zatim je vrlo brzo ugasio svoj Instagram profil koji nije aktivan ni danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.