Hrvatski glumac postao ambasador Barcelonine odjeće

Foto: Instagram/Press

Španjolski nogometni prvak Barcelona pokušava povećati prihode prodajom obične elegantne odjeće, a za promociju bijelih košulja i crnih hlača angažirao je hrvatskog glumca Luku Peroša, koji živi u tom katalonskom gradu.

Na svojim su stranicama objavili njegove fotografije u "nesportskoj" odjeći, koju je klub počeo prodavati u svojoj trgovini, preko interneta i u robnim kućama u Barceloni i na otoku Palma de Mallorci. Liniju odjeće nazvali su The Club.

"Luka Peroš, ambasador ove kolekcije i poznati navijač Barce, glumac je rođen u Hrvatskoj, koji već nekoliko godina živi u Barceloni", priopćili su iz kluba.

Poručili su i kako suradnja s hrvatskim glumcem odražava "autentičnost i emocionalnu povezanost koju kolekcija nastoji uspostaviti s navijačima".

Proslavio se u seriji La Casa de Papel

Inače, Peroš je postao poznatiji publici u ulozi Marseillesa, člana skupine pljačkaša u španjolskoj hit-seriji La Casa de Papel. Proteklih sedam godina živi u Barceloni, kamo se odselio zbog ljubavi, a tada je njegova glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom.

Luka Peroš u Barceloni živi sa svojom suprugom, Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida. S njima je i njegova 15-godišnja kći Ava, koju je dobio u vezi s pokojnom kiparicom Ivanom Popović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.