Igor Cukrov i "Lijepa Tena" kao najavna špica meksičkih sapunica?

NAKON što su pobjednici ovogodišnje Dore, Igor Cukrov i Andrea Šušnjara, snimili videospot za pjesmu "Lijepa Tena", sada je snimljena i nova verzija pjesme u sklopu priprema za nastup u Moskvi. Budući da je "Lijepa Tena" vrlo mediteranska i kao takva različita od svih ostalih pjesama na Eurosongu, razmišljalo se da se stihovi prepjevaju na portugalskom ili španjolskom od kojih se ipak odlučilo za španjolski jezik.

Igor Cukrov će biti počasni gost na koncertu Jelene Rozge u Beogradu

Stihove za novu verziju, koja je pokazala pozitivne reakcije diljem Europe, napisao je Ricardo Luque. Pjesma sa španjolskim stihovima neodoljivo podsjeća na najavnu špicu meksičkih telenovela. Posljednjih je dana također snimljen i CD u tri tisuće primjeraka na kojem će se naći hrvatska, španjolska i instrumentalna verzija, ali kako doznajemo, ona najvjerojatnije neće ići u prodaju. S obzirom da hrvatski predstavnici zasada stoje jako loše na eurovizijskim kladionicama, možda im baš ova verzija podigne koeficijent.

Turneja hrvatskog predstavnika u Moskvi, Igora Cukrova, po Europi se još uvijek ne spominje, ali će zajedno s Jelenom Rozgom, kao njezin gost, zapjevati u beogradskom Sava centru. Osim s splitskom pjevačicom Igor će nastupati i u sklopu turneje studenata Operacije Trijumf koja će se održati 19. i 20. svibnja u Beogradu te je pozvan da 30. ožujka zapjeva na koncertu grčkog predstavnika na Eurosongu Sakisa Rouvasa, koji je gostovao na jednoj Gala večeri Operacije trijumf. Španjolsku verziju "Lijepe Tene" možete poslušati i na Indexu.

A.M.
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.