"Imam 27 godina i još uvijek sam djevica..."

Foto: Instagram

RACHEL CHAPMAN ima dvadeset i sedam godina i još uvijek je djevica.

Svjesna je da biti nevina u njenim godinama nije u skladu s društvenim normama, ali vjeruje da nije jedina koja se odlučila za to.

"Kad sam bila dijete, seks je bio nešto što rade odrasli. Imalo je potencijal promijeniti me, a ja sam željela ostati nevina. Što duže sam djevica, duže mogu ostati dijete", objašnjava Rachel za Elite Daily.

Nije imala dečka ni tijekom srednje škole, ni za vrijeme fakulteta, to je isto bilo nešto što su radili odrasli.

"Ne znači da ne bih prihvatila ponudu da je došla, ali nikad me nitko nije pitao za hodanje. Vjerojatno sam odašiljala takvu vibru, svi su me uvijek gledali samo kao prijateljicu", kaže.

Rachel to ne smeta, ne želi s nekim spavati tek toliko, svoj prvi put želi doživjeti s osobom s kojom će biti u vezi i koja će za nju biti nešto posebno.

"Sigurna sam da će moj prvi put biti i pomalo neugodan jer za većinu ljudi jest. Radije bih to onda napravila s nekim tko me voli i razumije nego s nekim koga jedva poznajem. Svi ostali već imaju nekog iskustva u krevetu, a ja ga nemam uopće, zato mi je potreban strpljiv partner. Ako sam do sad čekala, mogu pričekati još malo", objasnila je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.