Influencerica u Australiji dočekala kralja Charlesa s natpisom "Može nas biti troje"

Foto: Profimedia

Internetom se proširila fotografija 22-godišnje influencerice Gigi Anne, koja je kralja Charlesa u Australiji dočekala s posebnom porukom.

Među tisućama koje su došle pozdraviti kralja prilikom njegovog posjeta operi u Sydneyju, Anne je u rukama držala natpis: "Charles, u tvom braku opet može biti mjesta za troje." Naime, influencerica se referirala na izjavu princeze Diane u intervjuu iz 1995., godinu dana ranije no što se službeno razvela od Charlesa. "Bilo nas je troje u braku pa je bila mala gužva", rekla je tad Diana. Godine 2005. Chales se vjenčao s Camillom.

Chales posjetio Australiju prije nekoliko dana

Podsjećamo, Charles i njegova supruga Camilla došli su u Australiju prije nekoliko dana. Dočekali su ih premijer Anthony Albanese, australski upravitelj, general Sam Mostyn i premijer savezne države Novi Južni Wales Chris Minns. 

Par se kasnije sastao s Albaneseom i njegovom partnericom Jodie Haydon u Admiralty Houseu, povijesnoj vladinoj rezidenciji s pogledom na luku Sydney i opernu kuću, gdje su i odsjeli.

Opera u Sydneyju izložila je fotografski kolaž prethodnih posjeta kralja Charlesa Australiji, gdje je šest mjeseci kao tinejdžer pohađao školu, a vraćao se više od desetak puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.