Ivana Paradžiković s turistima skupljala smeće na plaži, Hrvati vikali na njih

Foto/Screenshot: Instagram

BIVŠA urednica i voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković sa svojim psom Titom ljetuje na hrvatskoj obali, a na Instagramu se u storyjima požalila ne neugodnu situaciju koju je doživjela. Naime, ugledala je turiste kako čiste plažu od smeća, pa im je odlučila pomoći, no domaći bračni par počeo je vikati na njih jer su na plaži bili psi. 

"Kakav prizor. Zatekla sam ih u ovoj sceni! Talijani, sišli s jedrilice, kupe smeće na plaži. Pohvalim ih i pridružim im se! Dižu se Amerikanci s ležaljki; pomažu i oni, bračni par, dvoje djece. Ne mogu sebi doći od oduševljenja i zahvalnosti", započela je. 

"Glasne budale i divljaci vladaju" 

"Amerikancima je prvi dan u Hrvatskoj. Talijani su sišli s jedrilice i donijeli vreću za smeće. Domaći bračni par, gleda s terase i dere se na nas jer su dva psa na plaži. Toj divljoj, zatrpanoj smećem. Njima ne smeta, smeta im pas. Dodam pomirljivo kako bi mogli pokazati bar malo zahvalnosti fureštima jer, em što im ostavljaju šolde, još im i čiste plaže. Na to mi dobaci da nije dobrih živaca danas i da će bit zla ako ne nestanemo", ispričala je. 

"Pokupila sam vreću prepunu smeća. Još jednom zahvalila Talijanima. Grazie mille. Ispričala se Amerikancima i mladim Francuzima zbog neugodnog divljaka. Pametniji popušta ovdje. Nažalost. Glasne budale i divljaci vladaju", dodala je pa pokazala kako su im ostavili poruku. 

"Mržnju ne smiruje mržnja. Mržnju razgrađuje nemržnja", poručila je za kraj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.