Iz novog Jokera izbačena scena u kojoj Lady Gaga ljubi ženu, gledatelji: Loša odluka

Foto: Press

U filmu Joker: Folie à Deux (Joker: Ludilo u dvoje) trebala je biti scena u kojoj Lady Gaga ljubi drugu ženu, ali je odlukom redatelja filma Todda Phillipsa taj dio izbačen iz finalne verzije. Nastavak Jokera iz 2019. objavljen je u petak (4. listopada) i prati Arthura Flecka (Joaquina Phoenixa) kao pacijenta u ustanovi za mentalno zdravlje nakon događaja iz prvog filma. Fleck, odnosno Joker, zaljubljuje se u Harleen Lee Quinzel (Lady Gagu). 

U novom intervjuu za Entertainment Weekly Phillips je dao objašnjenje o tome zašto scena u kojoj Lee ljubi ženu iz grupe prosvjednika ispred zgrade suda nije dospjela u finalnu verziju. Scena bi se dogodila neposredno prije jednog od Fleckovih pojavljivanja pred sudom budući da se protiv njega vodi postupak za zločine koje je počinio u originalnom filmu.

 

Objasnio je svoju odluku

Phillips je potvrdio da je Gaga improvizirala scenu poljupca, ali je smatrao da je mora izostaviti kako bi pomogao tijeku filma. "Htio sam da to bude više trenutak glazbe i vibre. Da se taj trenutak odigrao, trebao bi biti dijalog iza toga. Što znači da bi žena nešto rekla, a onda bi Gaga stala i poljubila je, i to bi jednostavno stalo na put tijeku filma", rekao je.

Neki obožavatelji filma nisu oduševljeni njegovim potezom. Smatraju da je to najgora odluka koju je mogao donijeti. 

"Toliko je nepotrebnih scena u filmu, ali hajmo izbaciti Gagu koja pokušava izraziti Harleyjinu biseksualnost i osobnost. Ona bolje razumije lik od njega", napisao je jedan gledatelj. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.