Jason Derulo otkrio kome je posvetio svoju prvu pjesmu: Nikad joj nisam rekao

Foto: Instagram

Jason Derulo i Paris Hilton dugogodišnji su prijatelji, a sada je on gostovao u njezinom podcastu pod nazivom I am Paris. Teme razgovora su se izmjenjivale, a u jednom trenutku poznati pjevač otkrio je kako je započela njegova karijera.

Zaljubio se kada je imao osam godina

Paris ga je upitala kako je nastala i o čemu je govorila njegova prva pjesma. "Napisao sam pjesmu Crush On You kada sam imao osam godina", započeo je Jason te rekao da je tada bio zaljubljen u jednu djevojčicu. "Nisam imao novca, nisam imao što da joj dam pa sam mislio da joj poklonim pjesmu", nastavio je i dodao kako se nadao da će mu tako pokloniti malo vremena. 

"Nikad joj nisam otpjevao tu pjesmu", govori kroz smijeh, "ali to je bio trenutak kada sam počeo pisati pjesme." Paris ga je upitala zna li ta djevojčica da je pjesma bila njoj posvećena, a Jason je kroz smijeh odgovorio da joj nije nikada rekao. "Tko zna, možda si to bila ti u pitanju", našalio se na kraju. 

Podsjećamo, Jason Derulo početkom ove godine izdao je dugoočekivani album Nu King, kojim je zavladao glazbenim ljestvicama. U sklopu istoimene svjetske turneje stiže u Pulu 7. kolovoza ove godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.