Emily Ratajkowski objavila video na kojem ljubi slavnu pjevačicu, fanovi su zbunjeni

Foto: Instagram/TikTok

Manekenka Emily Ratajkowski nedavno je uživala na tradicionalnom događaju u New Yorku pod nazivom White Party, koji organizira biznismen Michael Rubin. Tamo se družila s pjevačicom Camilom Cabello.

Obje su objavile snimke i fotografije sa zabave, a jedan video posebno je privukao pažnju njihovih obožavatelja. Emily je objavila kompilaciju videa koje je snimila tijekom večeri, a na jednom se ljubi s Camilom.

Dio fanova misli da su u vezi

Nakon što su vidjeli taj prizor, fanovi su zbunjeni jer im nije jasno radi li se o šali ili su njih dvije u vezi.

"Predivan ste par", "Camila???", "Presladak poljubac", "Svi smo vidjeli taj poljubac", "Što se događa?", "Jesu li one sad u vezi?" komentiraju obožavatelji.

@emrata you know its a good night when you forget to do the follow up videos #whiteparty2024 @Camila Cabello @Grant Williams ♬ original sound - Emrata

Camila je u niz fotografija koje je objavila s partyja stavila i jednu na kojoj pozira s Emily, a manekenka joj se javila u komentarima i stavila emotikone srca.

Još uvijek nisu otkrile je li njihov odnos prijateljski ili više od toga. Emily je bila u braku sa Sebastianom Bear-McClardom, ali su se razveli 2022. godine. Posljednji put je u javnosti viđena s Harryjem Stylesom početkom 2023. 

Camila je ranije bila u vezi sa Shawnom Mendesom, a prekinuli su 2021. Nakon toga šuškalo se da ljubi kolegicu Lauren Jauregui. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.