Jay Baruchel slavio na dodjeli nagrada u Kanadi, ali svi su gledali u njegovu suprugu

Foto: Profimedia

ODRŽANA je 12. dodjela Canadian Screen Awardsa, na kojoj se nagrađuju postignuća u kanadskoj kinematografiji i televiziji za proteklu godinu. Ove godine najviše su slavile drame BlackBerry i Little Bird. 

BlackBerry, drama usredotočena na mobilnu tvrtku koju vodi Matt Johnson iz Toronta, odnijela je tri pobjede: uspjeh u režiji pripao je Johnsonu, nagradu za najboljeg glavnog glumca dobio je Jay Baruchel, a film je proglašen najboljim na ovogodišnjoj ceremoniji. 

Rebecca ukrala sve poglede

Baruchelu je na ovoj dodjeli nagrada društvo pravila supruga Rebecca-Jo Dunham, s kojom je u braku od 2019. Iako je on nosio neobičan outfit, odijelo s kratkim hlačama, visoke čarape i čizme, njegova žena ipak ga je zasjenila na crvenom tepihu.

Rebecca je nosila kreaciju zbog koje se činilo kao da je gola prošetala crvenim tepihom, no riječ je o bodyju koji izgleda kao golo žensko tijelo. Preko njega nosila je mrežu.

Inače, Jay Baruchel poznat je po davanju glasa Hiccupu Haddocku u franšizi Kako izdresirati zmaja i po ulogama u komedijama poput Knocked Up, Tropic Thunder, Fanboys, She's Out of My League, Goon, This Is the End i akcijsko-fantastičnom filmu Čarobnjakov učenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.