Jay-Z se vratio na Instagram. Prati samo jednu osobu, ali ona njega ne

Foto: Profimedia

Slavni reper Jay-Z vratio se na Instagram kako bi promovirao svoj novi film The Book of Clarence, smješten u biblijsko vrijeme.

Uz to što je radio glazbu za The Book of Clarence, Jay-Z ga je i producirao, a među glumačkim zvijezdama koje su dobile uloge u filmu su Benedict Cumberbatch, James McAvoy, LaKeith Stanfield i Omay Sy. Profil na Instagramu je napravio u rujnu 2021. kako bi promovirao film koji je također producirao, The Harder They Fall. Tad je u 24 sata prikupio milijun pratitelja i ubrzo nakon toga je uklonio račun, dok je sada odaziv nešto manji.

Film koji promovira izlazi 12. siječnja 2024., a prati lošu sreću mladića iz Jeruzalema koji pokušava profitirati na novom proroku koji brzo stječe sve veću slavu i moć. Kroz film promišlja o pojmu vjere i prolazi neočekivani put, ali navodno nije riječ o vjerskoj priči i kršćanstvo neće biti u prvom planu.

Jedina osoba koju slavni reper prati je njegova supruga Beyonce, koja mu za nije uzvratila. Jay-Z i Beyonce su u braku od 2008., imaju troje djece - Blue Ivy (11) i blizance Rumi i Sir (6) - te im se zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 3 milijarde dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.