Jedna od najljepših atletičarki: Imam 42 godine i nisam se seksala

Foto: Profimedia

AMERIČKA sportašica Lolo Jones slovi za jednu od najzgodnijih atletičarki te je trostruka svjetska prvakinja, koja je nastupala na ljetnim i zimskim Olimpijskim igrama. 

42-godišnja atletičarka prije više od 10 godina priznala je kako je još uvijek nevina, a situacija se do sada nije promijenila. Naime, Jones je otkrila kako pati u ljubavnom životu jer se ne želi seksati prije braka. 

"Nikako da nađem pravog muškarca" 

"Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje bi srce bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put stupim u odnos u braku, ali nikako da nađem pravog muškarca", rekla je u jednom intervjuu. 

"To je bila greška, ubilo mi je sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse, ranije sam uvijek razmišljala: 'Ok, kako da mu kažem, da pričekam dok me ne upozna kao osobu ili da samo bacim bombu'", objasnila je te se osvrnula kako je okolina često zadirkuje zbog njezine odluke. 

"Ljudi me često zadirkuju" 

"Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da se neću seksati prije braka. Momci mi šalju poruke da sam stara. Da sam isprana i da trebam završiti s tim. I tako ja zajecam. Gdje si, Bože?", rekla je, dodajući kako je iscrpljena od odlazaka na spojeve te poručila drugim djevicama da joj je njezina odluka najteža stvar koju je učinila u životu. 

"Teže je nego trenirati za Olimpijske igre. Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika", rekla je Jones koja sada u Parizu producira međunarodnu TV emisiju s olimpijcima.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.