Jennifer Lopez iznenadila fanove novim videom: "Nikad nije bila mršavija"

Foto: Instagram

Jennifer Lopez izazvala je hrpu komentara jednim od posljednjih videa na Instagramu. Promovirala je proizvode iz svoje kozmetičke linije, no svi su pažnju usmjerili na njezin izgled.

54-godišnja glumica i pjevačica snimala se u topu i kratkim hlačama, a mnogi su primijetili da je vidno smršavjela. "Prekrasna si, ali zašto si izgubila tolike kilograme?", "Jako si smršavjela", "Jesam li jedina koja je primijetila da je Jennifer jako smršavjela?", "Uvijek je lijepa, ali baš je mršava", "Izgleda iscrpljeno", "Nikad nije bila mršavija", neki su od komentara. 

Neki su pisali da je Jennifer zasigurno pod velikim stresom s obzirom na to da se već neko vrijeme naveliko govori o njezinom navodnom razvodu od Bena Afflecka. Sumnje su se pojačale nakon što se doznalo da Ben i Jennifer prodaju vilu koju su zajedno kupili prije godinu dana.

Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama. Paparazzi su je nedavno snimili tijekom vožnje Los Angelesom. Strani mediji tada su pisali da djeluje "nervozno i napeto".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.