Jennifer Lopez zavodljivim fotkama poslala poruku Benu Afflecku

Foto: Instagram/Profimedia

NAKON što je podnijela zahtjev za razvod fanovi su čekali trenutak u kojem će Jennifer Lopez komentirati krah ljubavi s Benom Affleckom, a pjevačica je sada to i učinila objavivši na Instagramu niz fotki kojima je poslala jasnu poruku uskoro bivšem suprugu. 

Između ostalog, objavila je selfie na kojem pozira ispred ogledala u bijelom kupaćem kostimu, ali i niz fotki na kojima je pokazala kako se zabavlja sa svojom djecom, blizancima Emmom i Maxom te da je krenula dalje. 

"Bezbrižna i neometana" 

Na jednoj od njih, Lopez nosi majicu s natpisom "Ona cvjeta. Ona je bezbrižna. Ona je neometana. Ona je u miru", a osim toga podijelila je i objavu u kojoj piše kako se "sve odvija na božanski način". 

Podsjetimo, ubrzo nakon što je objavljena vijest o razvodu, paparazzi su snimili nepoznatu ženu kako automobilom dolazi ispred glumčevog unajmljenog doma, no još uvijek nije poznato tko je ona. Također, pojavila su se šuškanja da je Affleck u vezi s kćeri Roberta Kennedyja Jr.-a, no njegova glasnogovornica demantirala je glasine.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.