Razvrgnula zaruke i 30. rođendan proslavila sama doručkom u Tiffanyju

JENNIFER LOVE HEWITT proslavila je trideseti rođendan odlaskom u Tiffany na Beverly Hillsu. Zvijezda teen horora "Znam što si radila prošlog ljeta" bila je nakićena najdražim draguljima iz svoje kolekcije, ali doručkovala je sama. Na izlasku je veselo mahnula okupljenim paparazzima i zahvalila na rođendanskoj čestitki. Nju već neko vrijeme, naime, muči ljubavni krah s glumcem u vječnom usponu Rossom McCallom. Zaruke su prekinuli u siječnju, samo nekoliko dana prije njegovog 33. rođendana.

U njezinoj garderobi zabranjena je rasvjeta i prisutnost zrcala jer Jennifer "prezire svoje tijelo"

Novi broj magazina US Weekly istražio je sve razloga prekida pa su od kostimografkinje u seriji "Šaptačica duhovima", u kojoj Jennifer već četvrtu sezonu igra glavnu ulogu, doznali da je upravo ona ostavila zaručnika. "Hewitt je nevjerojatno razmažena i nezrela. Ima težih problema s karakterom. Po cijele dane je zvala McCalla. 'Možeš li doći na set i sjesti do mene. Hladno mi je', znala mu je govoriti. Onda bi on došao, a ona bi se durila jer mu je trebalo predugo da stigne. Svako malu je vršila psihički pritisak na njega. 'Možeš li mi reći da me voliš?', njezino je svako pet pitanje", ispričala je kostimografkinja Claudia Wick.

Hewitt je, prema istoj priči sa seta, nevjerojatno nesigurna u svoje tijelo. Odjeću isprobava preko odjeće, a u njezinoj garderobi nema rasvjete, a zabranjena su zrcala. Njezin naprasni prekid naizgled zaruke neposredno prije vjenčanja komentirao je i njezin bivši dečko, pjevač Rich Cronin. "Ima Jen predivno srce, ali preveliki je ona zalogaj za mene. Nisam mogao izdržati tu njezinu potrebu za pažnjom. Govorila bi mi: 'Toliko te volim da nikad nećemo prekinuti'. I onda me ostavi bez objašnjenja.

"Radimo na našem odnosu. Oboje još uvijek nosimo naše zaručničke prsten"

Jennifer i Ross McCall hodali su godinu dana kada ju je on zaprosio u studenome 2007. Nedavno je glumica izjavila da je već pronašla vjenčanicu koja će biti jako jednostavna i da ubrzano radi na ostalim pripremama za vjenčanje. McCall ne odustaje od Jennifer pa je za Us Weekly rekao: "Radimo na našem odnosu. Oboje još uvijek nosimo naše zaručničke prstene". Ona je, ipak, rođendan proslavila sama. A uz sav nakit na sebi, zaručničkom prstenu nije bilo traga.

D.D.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.