Joaquin Phoenix jednim detaljem potaknuo glasine o vjenčanju s glumicom Rooney Marom

Foto: EPA/Profimedia

Joaquin Phoenix i Rooney Mara potaknuli su glasine o braku nakon što je glumac u podcastu Talk Easy with Sam Fragoso svoju partnericu nazvao suprugom. 

Prisjetio se kako je nastao njegov govor za dodjelu Oscara 2020. godine te rekao da ga je osmislio dok je "razgovarao sa svojom majkom i suprugom". Kasnije tijekom razgovora 49-godišnji glumac jasno je dao do znanja da je mislio na Rooney kad je spomenuo svoju suprugu. Međutim, Phoenix se suzdržavao od priča o svom bračnom statusu.

Zajedno su od 2017.

Par se upoznao na setu filma Spikea Jonzea Her, no počeli su izlaziti 2017., kad su snimali Mariju Magdalenu. Phoenix je prije dvije godine priznao za Vanity Fair da je prvo bio uvjeren kako ga Mara prezire. Kasnije je shvatio da je bila zainteresirana za njega, no bila je previše sramežljiva da bi to izrazila.

Sredinom 2019. godine su se zaručili, a u rujnu 2020. dobili su sina kojem su dali ime River po tragičnom preminulom Joaquinovom bratu. Na premijeri filma La Cocina na Berlinskom filmskom festivalu u veljači par je otkrio da čeka drugo dijete.

Mara je jednom prilikom u podcastu LaunchLeft govorila o odgajanju svog sina s Phoenixom. "U našoj kući stalno razgovaramo o kreativnim stvarima. Nije to kuća u kojoj žive dva glumca jer nisam radila prve tri i pol godine, koliko smo bili zajedno. Uglavnom, otkako smo zajedno, radila sam samo jednom ili dva puta, i to nešto kratko", kazala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.