John Travolta ima parkirane avione i privatnu pistu u dvorištu svoje luksuzne vile

Foto: Twitter/EPA

Dom Johna Travolte na Floridi privlači pažnju zbog posebnog dodatka, a to je vlastita pista i dva aviona parkirana odmah ispred ulaza. Njegova luksuzna vila, vrijedna 10 milijuna dolara ima pet spavaćih soba te privatni aerodrom.

Vila ima i veliki bazen

Glumac je sagradio kuću u ekskluzivnom naselju Jumbolair Aviation Estates još 90-ih godina. Imovina se sastoji od piste, vile od 700 kvadratnih metara te konferencijskog centra od 800 kvadratnih metara. Kad su se John i njegova supruga Kelly Preston koja je preminula 2020. godine uselili, preuredili su kuću koja sada ima pet spavaćih soba, pet kupaonica, prostrane dnevne boravke te prekrasan bazen u vrtu.

John i njegova kći Ella Bleu (23) često dijele fotografije i videozapise iz svog doma na Instagramu. Njihov arhitekt rekao je za Architectural Digest: "S toboganom za bazen, velikim bazenom i golf-terenom, vanjski dio kuće prava je oaza zabave."

"John je oduvijek sanjao da ima avione parkirane u dvorištu"

John i Kelly su zajedno izgradili ovu kuću, a Kelly je tijekom intervjua za Architectural Digest 2004. godine s entuzijazmom govorila o Johnovoj opsesiji avionima. "John je oduvijek sanjao da ima avione parkirane u dvorištu – da može stati ispred kuće, ući u avion i otići na večeru kada god poželi", prisjetila se Kelly.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.