Julia Fox na TikToku otkrila da je gay? "Oprostite, dečki, više se neće ponoviti"

Screenshot: TikTok

Glumica i model Julia Fox progovorila je o svojoj seksualnosti. Naime, odgovorila je na TikTok video jedne korisnice koja je rekla: "Volim kada vidim lezbijku sa svojim dečkom. Doslovno mrziš tog muškarca." Julia je dodala svoj odgovor na kraj tog videa te poručila: "Hej, to sam bila ja. Ja sam ta lezbijka. Oprostite, dečki, više se neće ponoviti", piše Page Six.

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound - Julia fox

Julia je odgovorila na video u kojem tiktokerica govori da joj nije jasno zašto djevojka koja je gej izlazi s muškarcima. "Takve djevojke su jako zle prema svojim dečkima. One doslovne mrze muškarca s kojim izlaze i sve što on kaže, one viču na njega. A ti muškarci su uvijek opsjednuti takvim djevojkama", poručila je.

@emgwaciedawgie

my favorite lgbtq couple is this

♬ original sound - emgracedawg pt.2

Fox je u komentarima dobila podršku obožavatelja koji su oduševljeno pisali koliko su sretni zbog nje. "Jako sam sretan zbog tebe", "Ovo me jako razveselilo", "Ovo sam toliko dugo čekala", samo su neki od komentara.

Već je govorila o svojoj seksualnosti

Julia je bila u braku s Peterom Artemijevom s kojim ima trogodišnjeg sina, no par se razveo 2020. godine. 2022. godine povezivali su je s poznatim reperom Kanyeom Westom nakon što ga je upoznala na novogodišnjoj zabavi u Miamiju. S njim se viđala manje od dva mjeseca, i to u razdoblju njegovog razvoda s Kim Kardashian. "Osjećala sam se kao njegova mala marioneta. To je ponižavajuće. Stvarno gadna pozicija", rekla je. 

Julia je već govorila o svojoj seksualnosti. "Imam nešto gay u sebi i moram to malo više istražiti," rekla je tijekom jednog intervjua.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.