Julia Roberts otkrila što se po njezinom mišljenju dogodilo s likovima u Zgodnoj ženi

Foto: Press

Prije 33 godine holivudska glumica s najljepšim osmijehom Julia Roberts glumila je u sada već kultnom filmu Zgodna žena. I dok su se mnogi nadali kako će se snimiti i nastavak ovog hita, to se nikad nije dogodilo. No, oskarovka ima svoju viziju što se moglo dogoditi s glavnim likovima.

 

Nedavno je gostovala u televizijskoj emisiji CBS Mornings Gayle King, koju je zanimalo je što se, po Julijinom mišljenju, moglo dogoditi s glavnim junacima, Edwardom Lewisom i Vivian Ward? Poznato je, naime, da je lik zgodnog poduzetnika u filmu tumačio Richard Gere, dok je Vivian Ward, "prijateljicu noći" koju je Edward unajmio da s njim provede tjedan dana, glumila Roberts.

Njezin odgovor se nekima nije svidio

Proveli su nezaboravan tjedan u losanđeleškom hotelu Regent Beverly Wilshire, zaljubili se i ostali zajedno. "Što se kasnije dogodilo s Edwardom i Vivian?" upitala ju je voditeljica. "Mislim da je on preminuo mirno u snu od srčanog udara", rekla je Julia i zaključila sa smiješkom: "A ona sada vodi njegov posao."

Iskren odgovor holivudske zvijezde dijelu obožavatelja filma nije sjeo jer su mnogi nakon filma maštali kako Edward i Vivan žive svoju "modernu bajku" i dalje, prenosi People. A glumica je komentirala i svoje viđenje što se dogodilo s likovima iz filma Odbjegla nevjesta, gdje je još jednom zaigrala s Richardom Gereom 1999. "Tu su ostali zajedno. Eto, u tom filmu nije umro", navela je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.