Justin Bieber odao počast Liamu Payneu: "Počivaj u miru"

Foto: EPA

JUSTIN Bieber je odao dirljivu počast Liamu Payneu, šest dana nakon njegove smrti. Pokojni član One Directiona preminuo je u 31. godini nakon pada s hotelskog balkona u Buenos Airesu u Argentini.

"Počivaj u miru, Liame"

Justin Bieber podijelio je video na Instagramu u kojem su prikazani cvjetni aranžmani i poruke koje su Liamovi fanovi ostavili u čast pokojnog pjevača uz poruku: "Počivaj u miru, Liame." Glas u videu kaže: "Samo zapamti, smiješ tugovati kao obožavatelj. Smiješ voljeti nekoga koga nikada nisi upoznao. Smiješ cijeniti nekoga zbog njegove umjetnosti. Smiješ plakati, slomiti se, osjećati kao da je dio tebe nestao."

Justin je dominirao glazbenim ljestvicama tijekom 2010-ih zajedno s One Directionom. Liam je 2017. opisao Biebera za magazin Rollacoaster kao "sjajnog dečka s velikim srcem".

Na Liamovoj audiciji za X Factor članica žirija Cheryl Cole mu je čak rekla da misli kako izgleda poput Justina Biebera. Rekla je: "Izgledaš pomalo kao Justin Bieber." Na to je Liam odgovorio: "Sviđa mi se to. Puno vam hvala."

Objavljen Liamov toksikološki nalaz

Podsjetimo, jučer je objavljen toksikološki nalaz Liama Paynea. Pjevač je imao tragove kombinacije više droga u svom tijelu, uključujući "ružičasti kokain", kada je pao u smrt s balkona svog hotela, prema izvješćima argentinske policije.

31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Osoblje hotela u Buenos Airesu, gdje je Liam Payne preminuo uslijed pada, pod istragom je zbog sumnje da je pjevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti. Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pjevačev apartman u hotelu Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.