Bieber privukao pažnju u Mumbaiju, pjevat će na vjenčanju sina najbogatijeg Indijca

Foto: Profimedia/EPA

Pjevač Justin Bieber sletio je u Mumbai u Indiji, gdje će nastupiti na svadbi indijskog milijardera Ananta Ambanija. Očekuje se da će njegov nastup biti vrhunac večeri tijekom koje će nastupiti poznate osobe iz cijelog svijeta.

Bieber je snimljen u Mumbaiju, gdje je privukao pozornost prolaznika i paparazza. Za dolazak u Indiju odabrao je neobičnu modnu kombinaciju - široku rozu majicu i šešir crvene boje.

Vjenčanje 29-godišnjeg Ananta Ambanija s Radhikom Merchant, koja je njegova ljubav još iz djetinjstva, trebalo bi se održati 12. srpnja. Prije same ceremonije najbogatiji čovjek u Aziji Mukesh Ambani povodom vjenčanja svoga sina Ananta imao je razne zabave za svoje goste. 

Kako slave indijski milijarderi?

Najprije su priredili višednevno slavlje u ožujku, na kojem je pjevala Rihanna te je nastupio američki mađioničar David Blaine. Zabavi su prisustvovali brojni milijarderi. 

Zatim je u svibnju na red stiglo i četverodnevno luksuzno krstarenje. Prema izvješćima indijskih medija, svečanosti su započele ručkom dobrodošlice za goste koji su se 29. svibnja ukrcali na luksuzni kruzer, koji je krenuo na 4380 kilometara dugu plovidbu od talijanskog grada Palerma do južne Francuske i natrag, a organizirana je i gala večera na temu "Zvjezdane noći", na kojoj su nastupili Backstreet Boysi.

Mukesh Ambani je najbogatiji čovjek u Aziji i poznati naftni i telekomunikacijski tajkun. Prije šest godina Mukesh je priredio svojoj kćeri Ishi papreno skupo vjenčanje. Pjevala joj je Beyoncé, a prijem je organiziran na talijanskom jezeru Como, ali i kasnije u Mumbaiju te Radžastanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.