Kamala Harris oduševila odgovorom na kritike što "nema biološku djecu"

Screenshot: YouTube/Call Her Daddy

Kamala Harris gostovala je u popularnom podcastu Alex Cooper Call Her Daddy, gdje je otvoreno govorila o važnosti obitelji, ljubavi i podršci među ženama. U opuštenom razgovoru, dotaknula se svojeg modernog pristupa obiteljskim odnosima te odgovorila na kritike da nema biološku djecu.

"Imam obitelj i po krvi i po ljubavi"

U intervjuu je istaknula da joj je žao guvernerke Arkansasa Sarah Huckabee Sanders, koja je prošlog mjeseca na jednom sastanku s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom sugerirala da potpredsjednica nema ništa što bi je održavalo skromnom jer nema biološku djecu.

"Žao mi je zbog nje i reći ću vam zašto", rekla je Harris. "Jer mislim da ona ne razumije da postoji mnogo žena koje, prvo, ne teže biti skromne. Drugo, puno žena ima puno ljubavi u svojem životu, obitelj u svojem životu i djecu u svojem životu, i mislim da je vrlo važno da žene podržavaju jedna drugu", poručila je.

Odgovorila na kritike

Harris je odgovorila na kritike republikanaca zbog toga što nema biološku djecu. "Vrlo sam uvjerena da svatko od nas ima svoju obitelj po krvi, ali i obitelj po ljubavi. I ja imam oboje. Smatram to pravim blagoslovom", poručila je.

Harris o pravu na pobačaj

Harris je iskoristila ovo pojavljivanje u podcastu koji je na Spotifyju predstavljen kao najslušaniji podcast među ženama da istakne svoj stav o pravu na pobačaj, kritizirajući Donalda Trumpa, koji je na jednom skupu tvrdio da žene "neće razmišljati o pobačaju" ako on pobijedi. Također je odbacila Trumpove tvrdnje da demokrati podržavaju "pogubljenje beba nakon rođenja".

Mnogima je zanimljivo što se Harris pojavila u intervjuu u podcastu koji je poznat po otvorenim razgovorima o seksu i vezama, a ovog će se tjedna pojaviti u još nekoliko poznatih emisija poput The Howard Stern Show i The Late Show with Stephen Colbert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.