Kandidatkinji za Miss Italije prijete smrću, smeta im kako se pojavila pred sucima

Foto: Instagram

KANDIDATKINJA za Miss Italije, Alessia Spagnulo, primila je gomilu negativnih komentara pa čak i prijetnji smrću na društvenim mrežama, nakon što se pred sucima na natjecanju ljepote pojavila u badiću sa svojom kćeri Chloe.

Alessia je nakon toga izjavila da je ponosna što će biti prva natjecateljica s bebom na izboru ljepote, no trolovi su se obrušili na nju. Jedna osoba joj je poručila da zbog toga "zaslužuje umrijeti", a druga je njezino poziranje s bebom prozvala - "neprirodnim".

24-godišnjakinja je izjavila da su je takvi komentari veoma pogodili. "Nikad dosad nisam doživjela ovakvo nasilje, ali odbijam odgovoriti. Dobila sam dva kilograma otkad sam rodila, ali to su najljepša dva kilograma koja sam ikad dobila. Moja poruka svim majkama jer da se snovi mogu ostvariti čak i ako imate dijete i tisuću zadataka koji dolaze s djetetom", poručila je Alessia, piše Unilad.

Alessia je kćer navodno odlučila povesti sa sobom na preliminarno natjecanje jer je nije imala kome ostaviti na čuvanje. Partner joj radi u tvornici papira, a majka joj je medicinska sestra. Druge kandidatkinje su navodno Alessiji ponudile da pričuvaju dijete dok ona izađe pred suce, no ona je to pristojno odbila. 

Na kraju je, uz još 17 djevojaka, prošla u drugi krug natjecanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.