Kanye West se rasplakao na predizbornom skupu, ispričao da je Kim htjela pobaciti

Screenshot: YouTube

KANYE WEST rasplakao se na svom prvom predizbornom skupu u North Charlestonu. West se pojavio u prsluku otpornom na metke, a na glavi je izbrijao broj 2020.

"Boli me kura* hoću li dobiti na izborima ili ne", rekao je. "Pred Guccijevim trgovinama stoje gladni ljudi. Meni je stalo do takvih stvari. Ja sam u službi Boga", ispričao je. U bizarnom govoru pred svojim simpatizerima posebno se uhvatio teme abortusa pa je ispričao da je "2013. godine Kim u ruci držala pilule za abortus", no da je njega "Bog inspirirao da imaju to dijete".

Govorio je i o tome kako se želi naći s Georgom Sorosem i Markom Zuckerbergom.

Prisutne je šokirao kad je rekao da "Harriet Tubman nije oslobodila robove nego da sad robovi samo idu raditi za druge bijele ljude". To je izazvalo komešanje i negodovanje u dvorani.

Svi sudionici skupa morali su biti prethodno registrirani te potpisati obrazac za oslobađanje odgovornosti od covida-19. Rečeno im je i da će morati nositi maske te da će morati paziti na fizičku distancu. Međutim, nisu svi nosili maske, a mnogi su se usred skupa i popeli na pozornicu gdje je bio Kanye.

Guardian je nedavno objavio da je Kanye platio 35 tisuća dolara naknade kako bi se kandidirao kao neovisni kandidat te da će se pojaviti na glasačkom listiću u saveznoj državi Oklahomi. 

West je jedan od tri kandidata koji su uplatili pristojbu za izlazak na izbore kao neovisni kandidati. Njegova konkurencija među neovisnima su pijanistica Jade Simmons i poduzetnik Brock Pierce. 

Glazbenik je podnio zahtjev i uplatio pristojbu dan nakon što je izvor New York Magazinea citirao Westovog savjetnika Stevea Kramera koji je rekao da se West neće kandidirati te da je osoblje koje je angažirao razočarano. 

Kanye West je svoju kandidaturu najavio 4. srpnja, a prethodno je hvalio Donalda Trumpa. Međutim, u intervjuu za Forbes rekao je kako "skida crvenu kapu" što se odnosi na Trumpov zaštitni znak - crvenu kapu s natpisom Make America Great Again. 

West je izjavio kako svoju verziju Bijele kuće zamišlja po uzoru na film Black Panther te ako pobijedi, želi "povratak u Wakandu", referirajući se pritom na fiktivnu zemlju iz navedenog filma. 

Američki tabloidi tvrde da je Westov bipolarni poremećaj utjecao na njegove odluke te da je njegova obitelj veoma zabrinuta za njega. Izvor je TMZ-u rekao da se reper nalazi usred manične epizode izazvane bipolarnim poremećajem - stanjem o kojem je javno govorio u prošlosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.