Kaos oko ulaznica za Oasis. Redovi su ogromni, karte se preprodaju za 12.500 eura

Screenshot: X

Jutros su u prodaju na stranici Ticketmaster puštene ulaznice za povratničku turneju Oasisa. Međutim, prilikom kupnje ulaznica nastao je potpuni kaos. Kako bi kupili ulaznicu, fanovi su na stranici morali čekati u redu, dok su neki pokušavali kupiti karte s više uređaja.

Fanovi su se na društvenim mrežama požalili kako su zapeli u redu jer je ispred njih bilo pola milijuna ljudi. Također, neki ističu i da se stranica srušila zbog prevelike posjećenosti.

Obožavatelji bijesni

Mnogi su se razljutili i što se stranica srušila jer smatraju da su se trebali bolje organizirati budući da je velik interes bio očekivan. Dio fanova žalio se kako su gotovo dva sata od početka prodaje još čekali u redu. 

"Nabaviti ulaznice za koncert ne bi trebalo biti ovako teško. Mora postojati bolji način", piše jedna obožavateljica. 

"2 sata u redu, konačno uđem, izbace me i suspendiraju", požalila se druga.

Međutim, glasnogovornik Ticketmastera dao je savjet fanovima. 

"Red se pomiče kako fanovi kupuju ulaznice. Kao što se i očekivalo, milijuni obožavatelja pristupaju našoj stranici, pa su stavljeni u red čekanja. Obožavateljima se savjetuje da drže svoje mjesto u redu, da paze da koriste samo jednu karticu, izbrišu kolačiće i da se uvjere da ne koriste nikakav VPN softver na svom uređaju", rekao je za Press Association.

Ulaznice se preprodaju po 12.500 eura

Dio fanova uspio je kupiti ulaznice u preprodaji koja je bila u petak navečer. Međutim, ubrzo nakon pretprodaje dio sretnika koji su ulovili ulaznice počeo ih je preprodavati, i to po velikoj cifri.

Karte za koncert Oasisa na stadionu Wembley su se na stranici Viagogo u petak navečer prodavale za do 5909 funti (oko 7015 eura), a na stranici StubHub i za 10.578 funti (oko 12.559 eura). O svemu se oglasio bend te rekao da će se poništiti ulaznice koje su kupljene u preprodaji.

"Primijetili smo da ljudi pokušavaju prodati ulaznice na sekundarnom tržištu otkako je započela pretprodaja", napisao je bend na društvenoj platformi X.

"Obratite pozornost na to da se ulaznice mogu preprodati ISKLJUČIVO po nominalnoj cijeni... Organizatori će poništiti ulaznice čijom su prodajom prekršeni uvjeti korištenja", dodao je Oasis.

Podsjetimo, Oasis se okuplja zbog turneje koja obuhvaća nastupe u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj tijekom sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.