Kate Moss pijana proslavila rođendan kćeri? Snimljena je u nezgodnim trenucima

Foto: Profimedia

Kći poznate manekenke Kate Moss Lila proslavila je svoj 22. rođendan u jednom luksuznom restoranu u Parizu. Njezina majka prisustvovala je proslavi, a paparazzi su je uhvatili u nekoliko nezgodnih trenutaka. Prema pisanju stranih medija, manekenka je bila u vidno pijanom stanju, a Daily Mail prenio je vijest da je u jednom trenutku i pala sa stolice ispred restorana. 

Za ovaj događaj obukla je crni kombinezon s crnim i zlatnim točkama, a outfit je upotpunila crnim salonkama s leopard-uzorkom. Njezina kći Lila nosila je elegantnu crnu haljinu s resicama. 

Kate Moss imala je problema s porocima

Kate Moss često je bila tema u medijima zbog svog raskalašenog načina života, a poroci su joj stvarali ogromne probleme u poslu i životu. Fotografije pijane i drogirane Kate prije nekoliko godina bile su uobičajene u medijima, ali bivša manekenka je 2018. obavijestila javnost da je odlučila promijeniti stil života. 

Manekenska karijera Lile uzima sve više maha

Podsjećamo, kći Kate Moss Lila u zadnje vrijeme često privlači pažnju javnosti. Trenutno njezina manekenska karijera uzima sve više maha, a u nedavnom je intervjuu otkrila da modu voli od malih nogu.

"Iris i ja bismo zajedno radile časopise. Uvijek sam bila u tome. Dotjerale bismo se, fotografirale, složile to u Word dokument i ispisale", kazala je Lila pa otkrila da se ona uvijek oblačila u maminom ormaru.

Kako Daily Mail piše, njezina je plaća sa 129.458 funti (malo više od 153 tisuće eura) skočila na 358.433 funte (oko 425 tisuće eura), a Lila je tada vodila uspješne kampanje za Pepe Jeans.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.