Kći Aleca Baldwina drastično promijenila izgled, pratitelji su oduševljeni

Foto: Instagram

IRELAND BALDWIN, kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, iznenadila je pratitelje drastičnom promjenom izgleda. Odlučila je potpuno skratiti kosu te ju je obojila u platinastu nijansu.

"Nemojte mi govoriti da nešto neću napraviti jer hoću", napisala je Ireland u opisu fotografija s novom frizurom. Ispod fotografije javila se njezina majka Kim.

"To je moja beba. Nemojte joj reći da ne smije nešto napraviti jer će baš to učiniti. Svjedok sam tome već dugi niz godina. Jednostavno predivna", napisala joj je Basinger. I pratitelji manekenke oduševljeni su novim imidžom.

"Tako si predivna", "Omg, baš mi se sviđa ovo", "Fantastično", "Izgledaš tako dobro", "Zgodna si", "Oduzimaš dah", neki su od komentara.

Frizerka Hannah Bonetti, koja je zaslužna za novu frizuru Ireland Baldwin, objavila je video u kojem je pokazala kako je izgledalo šišanje.

"Bilo mi je nevjerojatno zadovoljstvo pomoći Ireland da ovog popodneva bez straha zakorači u neoznačeno područje. Planirale smo veliku promjenu (na primjer, šiške), ali ni jedna od nas nije znala da će nam seansa završiti u ovako velikoj transformaciji. Zahvalna sam što imam klijente koji u moju stolicu donose cijele sebe i vjeruju mi u trenucima koji su radikalni poput ovog", napisala je frizerka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.