Kći Ethana Hawkea i Ume Thurman: U redu sam s tim što sam privilegirano dijete

Foto: Profimedia

Zvijezda serije Stranger Things Maya Hawke rekla je da joj je "ugodno što ne zaslužuje" život kakav ima.

Američka glumica i pjevačica, kći holivudskih glumaca Ethana Hawkea i Ume Thurman, izjavila je da je njezin odnos sa slavnim roditeljima bio pozitivan te da "nadmašuje sve što bi netko mogao reći o tome." "Zaslužiti, to je kompleksna riječ. Postoje toliki ljudi koji zaslužuju ovakav život premda ga ne vode, ali se ne osjećam neugodno pri tome što ga baš ja živim. Znam da nikome ne bi pomoglo kada bih ja odbacila taj život", rekla je za Times.

"Za mene su postojale dvije opcije kad sam tek počinjala, a jedna od njih je bila: promijeni ime, operiraj nos i idi na otvorene kastinge za uloge. Moji odnosi s mojim roditeljima su stvarno iskreni i pozitivni, a to nadilazi sve što bi bilo tko mogao reći o tome", dodala je.

Misli da je neke uloge dobila iz nepotističkih razloga

25-godišnja glumica najpoznatija je po ulozi Robin u Netflixovoj seriji Stranger Things, a njezini noviji filmovi uključuju Asteroid City Wesa Andersona i Do Revenge. Hawke je nedavno izdala svoj treći album, Chaos Angel, a ustvrdila je da je bila deprimirana što su njezini koncerti puni fanova serije koja ju je proslavila.

"Kao, drago mi je da ovdje ima ljudi, ali pretpostavljam da ih nije briga za glazbu", rekla je. Također se osvrnula na podbadanja zbog komentara o tome kako je dobila ulogu Flowerchild, jedne od sljedbenica Charlesa Mansona, u filmu Quentina Tarantina Bilo jednom… u Hollywoodu.

"Nevjerojatno su mi se rugali zbog toga što sam na crvenom tepihu rekla da sam bila na audiciji. Nikada nisam htjela implicirati da ulogu nisam dobila iz nepotističkih razloga - mislim da jesam", rekla je Hawke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.