Khloe Kardashian o pronalasku ljubavi: Mislite da ću biti u celibatu do kraja života?

Foto: Instagram

KHLOE KARDASHIAN, zvijezda reality showa Keeping Up With the Kardashians, u nedavnoj se epizodi osvrnula na svoj ljubavni status. Naime, kada ju je Scott Disick, bivši partner njezine sestre Kourtney, upitao traži li novu ljubav i ide li na spojeve, Khloe je rekla: "Ne želim to."

Požalila se i kako je ljudi osuđuju zbog njezinog odabira te zaključila: "Nisam se viđala ni s kim dvije i pol godine, to i nije tako ludo." Khloe je dodala i kako je ovo samo trenutna situacija te objasnila kako se posvetila djeci.  

"Nemam pojma kako se viđati s nekim kad imam djecu" 

"Misliš li da ću biti u celibatu do kraja života? Ne želim da itko prekida moju trenutnu rutinu. Recimo da sad izlazim s nekim. Nemam pojma kako se viđati s nekim kad imam djecu zato što te neću dovesti kući kod moje djece, niti ću ići kod tebe gdje me možeš ubiti u podrumu, niti ću ići u javni restoran gdje nas mogu fotografirati jer ćeš onda postati ‘samo jedan u nizu‘ u očima javnosti", rekla je. 

Podsjetimo, Khloe ima 6-godišnju kćer True i 21 mjesec starog sina Tatuma s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, koji ju je prevario u više navrata, a konačno su prekinuli prije dvije godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.