Kolege i fanovi opraštaju se od Sinead O'Connor: "Ovaj odvratni svijet ju je lomio"

Foto: Twitter/Borna Filic/PIXSELL

 Sinead O'Connor preminula je u dobi od 56 godina. Od slavne irske pjevačice opraštaju se njezini obožavatelji, kolege i prijatelji.

"Slomljeni smo. Ovaj odvratni svijet ju je lomio i lomio. Krhka golubice, hvala ti za svu ljepotu koju si nam dala. Ne želimo ti ništa osim mira, voljet ćemo te zauvijek", napisali su članovi rock grupe Garbage na Instagramu.

Od Sinead se oprostio i Billy Corgan. Na društvenim mrežama je irskoj pjevačici posvetio emotivnu objavu. "Strašno iskrena, slatka i duhovita. Bila je talentirana na način za koji nisam siguran da je u potpunosti razumjela. Uvijek ću joj se diviti i poštovati je", napisao je na Twitteru.

O smrti pjevačice oglasio se i irski borac mješovitih borilačkih vještina Conor McGregor.

"Svijet je izgubio umjetnicu s anđeoskim glasom. Irska je izgubila jedan od najboljih glasova, bez sumnje. Ja sam izgubio i prijateljicu. Sineadina glazba nastavit će inspirirati. Počivaj u miru, siguran sam da si sada kod kuće sa svojim sinom", poručio je Conor.

Objavu joj je posvetio i irski predsjednik Michael D. Higgins. 

"Izražavam najdublju sućut obitelji Sinead O'Connor i svima onima s kojima je dijelila život. Kad sam čuo vijest o njezinoj smrti, odmah sam se sjetio njezinog neobično lijepog, jedinstvenog glasa. Mi koji smo je poznavali uvijek smo bili iznenađeni njezinom predanošću i neustrašivošću pred važnim pitanjima, bez obzira na to koliko te istine bile neugodne. Neka nađe mir", napisao je između ostaloga u objavi na Twitteru.

Od Sinead se oprostio i Tim Burgess. "Sinead nije pristajala na kompromise i zbog toga je njezin život bio borba. Nadam se da je pronašla mir", poručio je.

Oglasio se i irski premijer Leo Varadkar koji je na Twitteru napisao: "Jako mi je žao zbog ove vijesti. Njezinu glazbu voljeli su ljudi diljem svijeta, a njezin je talent bio poseban. Sućut njezinoj obitelji, prijateljima i svima koji su voljeni njezinu glazbu."

Viješću su iznenađeni i članovi američke rock skupine Shinedown. "Nitko i ništa se s tobom ne može usporediti. Putuj mirno, sretan ti put", napisali su na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.