Kolege se opraštaju od Liama Paynea: "U šoku sam. Ne mogu vjerovati da ga više nema"

Foto: Instagram

Liam Payne, nekadašnji član One Directiona, pronađen je mrtav u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata. Brojni slavni i njegovi kolege opraštaju se od Liama. 

Kolege su u šoku

"Trenutno sam u šoku. Liam je uvijek bio tako drag prema meni. Bio je prvi od velikih umjetnika s kojim sam radio. Ne mogu vjerovati da ga više nema. Toliko sam uzrujan sada. Neka počiva u miru", napisao je Charlie Puth.

Zedd, s kojim je Payne surađivao na albumu Get Low, podijelio je objavu u kojoj piše: "RIP Liam. Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno. Apsolutno srceparajuće."

Oglasila se i Paris Hilton: "Tako je uznemirujuće čuti vijest o smrti Liama Paynea. Šaljem ljubav i sućut njegovoj obitelji i voljenima. RIP moj prijatelju."

Reper Ty Dolla Sign napisao je na svojoj Instagram priči uz video Paynea: "Razgovarali smo prije dva dana. Nedostajat ćeš mi zauvijek."

Mabel mu posvetila dirljivu objavu

Dan Richards, nekadašnji gitarist One Directiona, rekao je: "Ovo je nerealno. Hvala svima koji su nam pomogli. Još uvijek pokušavam sve to shvatiti. Moje su misli u ovom trenutku uz Liamovu obitelj."

Pjevačica Mabel također je odala počast preminulom Liamu. "Liam, toliko godina sam uvijek znala da te trebam nazvati za podršku i veliki bratski savjet. A sada te nema. Moje misli i molitve su s njegovom obitelji i prijateljima tijekom ovog vremena", rekla je.

Opraštaju se i mnogi drugi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.