Kolinda se u Parizu družila s Letizijom: Rekla sam joj da smo bezveze pravile frizure

Foto: Instagram

Kolinda Grabar Kitarović je s Jakovom Kitarovićem bila na Olimpijskim igrama u Parizu. Došli su i na otvorenje, a bivša predsjednica je svakodnevno pratila hrvatske olimpijce s tribina. Dodijelila je medalju Sandri Elkasević i Barbari Matić. Pratila je tenisačicu Donnu Vekić, hrvatske vaterpoliste te slavila s Valentom Sinkovićem, koji je u Parizu proslavio 36. rođendan.

U članku koji je objavila Gloria Kolinda je ispričala svoje dojmove s Igara. "Natjecanja naših sportaša proživljavam jako emotivno. Kad je Tin Srbić skliznuo s preče, osjećala sam se kao da je mene pokosilo, još su mi se ruke tresle dok sam predavala medalje", napisala je bivša predsjednica i dodala da je posebno uzbuđena kad dijeli medalje.

Šalila se sa španjolskom kraljicom

Napisala je da je svečanost otvorenja Igara na Seini bila spektakularna, bez obzira na to što je u jednom trenutku pala kiša. "Omotala sam oko sebe pet kišnih kabanica, što mi nije puno pomoglo, a sa španjolskom kraljicom Letizijom našalila sam se kako je šteta vremena što smo ga uopće potrošile na frizure jer, na sreću, nama nikakvo nevrijeme ne može pokvariti raspoloženje."

Kaže da je mnogi i danas prepoznaju na ulicama po iskrenom navijanju za sportaše. "Bez obzira na činjenicu da sam već toliko puta imala priliku uživo gledati i bodriti naše sportaše, uvijek me obuzme isti osjećaj ponosa, nervoze i ljubavi prema domovini. Tog se sportskog duha i ponašanja na tribinama ne mislim odreći nikada", napisala je.

"Jakova su zamijenili sa stasitim hrvatskim vaterpolistom"

Na tribinama su s Kolindom i Jakovom bile holivudske zvijezde poput Natalie Portman, Ryana Goslinga i Eve Mendes. Bez obzira na njih, na kraju je, piše Kolinda, Jakov taj koji je privukao dosta pažnje.

"Jakov  je, zahvaljujući svom stasu i crveno-bijelom dresu hrvatske olimpijske reprezentacije, ostao zabilježen na mnogim profilima, pa tako i na X-profilu glasovitog američkog glumca, komičara i voditelja Jimmyja Fallona. Međutim, umrla sam od smijeha kad ga je vozač taksija, u koji smo uskočili u kasnim noćnim satima nakon finala u košarci, zamijenio za stasitog hrvatskog vaterpolista čije su fotke doista postale viralne", napisala je.

>>Hrvatski vaterpolist hit je na X-u, njegove fotke skupile 14 mil. pregleda u danu

"To su uspomene kojih se sjećaš cijeli život i ne bih ih mijenjala ni za što", zaključila je za Gloriju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.