Koncert Miroslava Škore u Bugojnu otkazan iz sigurnosnih razloga

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Miroslav Škoro imao je zakazan koncert 9. rujna u Bugojnu u Bosni i Hercegovini ispred jednog kafića, koji je za posjetitelje trebao biti besplatan. Međutim, organizatori su nekoliko dana prije koncerta objavili da je on otkazan.

"Kao ugostitelji koji svoje prihode najvećim dijelom ostvaruju upravo zahvaljujući našim vjernim gostima i sugrađanima – željeli smo najavljenim koncertom iskazati svoju zahvalnost svima vama. 

Besplatnim koncertom Škore željeli smo ukazati i na to da naš dugogodišnji poslovni uspjeh čini naša poslovna filozofija – da uvijek nešto treba vratiti zajednici, a ne samo uzimati. S iskrenim žaljenjem vas obavještavamo da smo primorani otkazati zakazani koncert Miroslava Škore na otvorenom – iz sigurnosnih razloga", objavili su organizatori.

"Brojna događanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje doveli su nas do toga da smo, kao odgovorni poslodavci i organizatori događaja, morali donijeti ovu odluku iako smo svjesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne sudjelujemo u spomenutoj kampanji", objašnjavaju.

Otkazan koncert Miroslava Škore u Bugojnu Poštovani sugrađani i cijenjeni gosti, kompanija SWISS GASTRO d.o.o., s...

Objavljuje Bugojno DanasSrijeda, 4. rujna 2024.

Planiraju Škorin koncert u zatvorenom

Organizatori napominju da će uskoro organizirati Škorin koncert u zatvorenom prostoru.

"Očigledno je da su odgovorni pojedinci smatrali neophodnim da naš dugogodišnji rad – u vezi s organizacijom raznih nastupa glazbenih umjetnika u našem gradu – povežu s jednim od kandidata te ugroze sigurnost svih potencijalnih posjetitelja na koncertu. Mi vam čvrsto obećavamo da ćemo u što kraćem roku organizirati Škorin nastup u zatvorenom prostoru, gdje ćemo moći adekvatno odgovoriti na sve sigurnosne izazove u najboljem interesu i izvođača i gostiju", piše u objavi.

Organizatori kažu da ovim potezom žele zauzeti jasan stav te su zamolili sve političke aktere da njihovu kompaniju i rad ne uvlače u politička događanja. 

"Svim kandidatima na ovogodišnjim lokalnim izborima želimo svu sreću. Naravno, za našu bolju budućnost, želimo da pobijede oni koji će svojim znanjem doprinijeti dobrobiti i pozitivnom razvoju našeg grada", zaključili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.