Koncert Zdravka Čolića u Tesliću prekinut nakon sat vremena

Foto: R.Z./ATAImages/PIXSELL

Zdravko Čolić sinoć je trebao nastupiti u gradu Tesliću u Bosni i Hercegovini, no olujno nevrijeme pokvarilo je planove.

73-godišnji glazbenik započeo je koncert na stadionu Proleter - Radolinka, no prekinut je nakon samo sat vremena, piše Klix. Stadion je bio pun, a obožavatelji su se unatoč nevremenu dobro provodili. Međutim, organizatori su odlučili prekinuti koncert zbog grmljavine i munja. Nekoliko tisuća posjetitelja potom je ubrzo napustilo stadion. 

@balkan.music.live Zdravko Colic peva po najvecem pljusku u Teslicu #fyp #zdravkocolic #foryoupage #live ♬ original sound - LiveMusic

Čolić je prvi put nastupao u Tesliću. Sljedeći nastup najavio je u Crnoj Gori.

Dolazi i u Hrvatsku

Pjevač je ranije ove godine najavio koncert u riječkoj Dvorani mladosti.

Čolić pred riječku publiku stiže 29. studenoga, a dugoočekivani koncert prilika je i starijim i mlađim generacijama da taj dan uživaju u nekim od najljepših i najvećih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra...

"Čolićevi višesatni koncerti glazbeni su spektakli na kojima se isprepliću moćna interpretacija, prepoznatljivi vokal, nenadmašna energija i neodoljivi šarm, koji se Čoliću pripisuju od samih početaka njegove karijere", stoji u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.