Konobarica otkrila da ima bizarnu fobiju: "Smeta mi u obavljanju posla"

Screenshot: TikTok

ALEXANDRIAH Govan iz Georgije radi kao konobarica, a nedavno je s pratiteljima na TikToku podijelila da pati od "rijetke fobije", koja joj otežava posao. 

23-godišnja konobarica objasnila je da ima fobiju od kečapa te da joj taj umak izaziva paniku i gađenje. Objavila je snimku kako pretače kečap iz jedne boce u drugu, s uznemirenim izrazom lica te dodala kako joj je to "najgori trenutak u danu". 

@alexandriahgovanx

fear of ketchup

♬ original sound - ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ

"Razvila sam strah od kečapa nakon što me sestra poprskala njime", objasnila je, dodajući da ima fobiju od svoje 12. godine. 

Ne voli ni majonezu 

Objasnila je da se počne tresti čim osjeti miris ili ugleda kečap, no i da ne voli ni – majonezu. Priznala je kako toliko mrzi kečap da joj je zvuk istiskanja kečapa iz boce potpuno nepodnošljiv. 

"Kada imam kontakt s kečapom na poslu, osjećam se loše. Mislim da mi najviše smeta miris", objasnila je u snimci koja je prikupila 8.7 milijuna pregleda. 

Inače, fobija od kečapa naziva se mortuusequusphobia. To je specifičan strah koji neki ljudi imaju prema kečapu, iako je vrlo rijetka pojava. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.