Kraljica Letizia odvažnom haljinom privukla pažnju na gala večeri na Pantovčaku

Foto: Lana Slivar Dominic/HINA/POOL/PIXSELL

ŠPANJOLSKI kralj Filip VI. i kraljica Letizia privukli su pažnju na gala večeri na Pantovčaku, koju su njima u čast priredili predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja.

Letizia, koja je inače poznata kao ikona stila, za tu je prigodu odabrala dugu tamnoplavu haljinu koja joj je otkrila jedno rame, a koju je iskombinirala s upečatljivim naušnicama i jačim make-upom.

Sanja Musić Milanović odlučila se za sivo-crnu haljinu neobičnog dizajna, a oko vrata je nosila zanimljivu ogrlicu.

Podsjetimo, španjolski kralj i kraljica jučer su stigli u Zagreb u svoj prvi službeni posjet Hrvatskoj. Sanja se po dolasku kraljevskog para srdačno pozdravila s Letizijom, a dame su se nastavile družiti i na večeri, gdje se činilo da se dobro zabavljaju.

Sastanak Milanovića i Filipa

Podsjećamo, nakon jučerašnje svečane ceremonije i intoniranja himne, za vrijeme koje su Milanović i Filip VI. kisnuli, a prve dame bile pod kišobranima, kralj i kraljica fotografirali su se s hrvatskim predsjednikom i njegovom suprugom, a potom se uputili na razgovore.

Sukladno zakonu, kralj i kraljica Španjolske, ustavne parlamentarne monarhije, ne daju intervjue, izjave novinarima niti sudjeluju na konferencijama za medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.