Kylie Jenner i Timothée Chalamet snimljeni na rijetkom javnom spoju, jeli pizzu

Foto: Profimedia

Reality zvijezda Kylie Jenner i glumac Timothée Chalamet već neko vrijeme skrivaju svoju vezu od očiju javnosti. Zbog toga se počelo šuškati da su prekinuli, ali oni su sada stali na kraj tim glasinama. Fanovi su ih nedavno uočili na rijetkom javnom spoju u malom talijanskom restoranu Little Charli u New Yorku.

Iako su prošli nezapaženo pored paparazza, obožavatelji para koji su u to vrijeme bili u restoranu snimili su ih za stolom. Taj video objavljen je na X-u i ima gotovo milijun pregleda. 

I Kylie i Timothée bili su odjeveni u ležerne modne kombinacije. Kylie je nosila bijelu majicu, a Timothée sivu duksericu. TMZ piše da su im gosti restorana rekli da je par jeo pizzu, mesne okruglice i tjesteninu. Navodno su ostavili i jako dobru napojnicu.

Za njihovu vezu doznalo se u travnju prošle godine

U travnju prošle godine počele su kružiti glasine da su Jenner i Chalamet novi celebrity par. Tada je Instagram stranica Deux Moi, koja objavljuje tračeve o slavnim osobama, napisala da su u vezi od siječnja 2023. 

Par je otad nekoliko puta snimljen u javnosti. U siječnju ove godine bili su na dodjeli Zlatnih globusa, gdje su snimljeni kako se ljube. Taj video postao je viralan i izazvao hrpu reakcija.

Nakon toga par se pritajio i viđeni su tek nekoliko puta. Zadnji put su snimljeni u srpnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.