Lasagna oduševio publiku na varaždinskom Špancirfestu, prvi put otpjevao nove pjesme

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Baby Lasagna nastupio je na Špancirfestu u Varaždinu.

Oko 25 tisuća ljudi okupilo se na bedemu Staroga grada. Publika je najviše plesala dok je izvodio eurovizijsku pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Pred varaždinskom publikom je prvi put otpjevao i svoje nove pjesme. 

Posebnu pažnju u publici privukla je jedna djevojka koja je nosila naočale s natpisom Baby Lasagna. 

Ranije predstavio slikovnicu

U Varaždinu je Baby Lasagna u dvorištu Vile Bedeković predstavio i svoju slikovnicu Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo. 

"Počeli smo pričati o toj ideji, nazvali smo Krešu iz Rockmarka, koji je omogućio distribuciju, počeli smo pričati o mačkama, o njihovim karakterima. Sve je nastalo dosta suptilno, bez nekog grandioznog plana", rekao je Purišić.

Otkrio je i da je Stipe mačak njegove djevojke Elizabete. "Stipe je bio i jest mazonja, najbolji mačak ikad i zbog njega sam se zaljubio u mačke", rekao je Marko, koji se nakon promocije slikovnice fotografirao sa svojim malim i velikim obožavateljima.

U petak će objaviti novu pjesmu

Baby Lasagna će 30. kolovoza objaviti novu pjesmu Biggie Boom Boom. Jučer je objavio isječak s novim scenama iz spota.

"Ono kad umreš, a nikoga nije briga", napisao je na snimci na kojoj se vide njegov brat Martin i članovi benda te dodao kako ju je objavio "iz lijesa".  

"Molim vas, ljudi, ne plješćite", govori glas na snimci dok jedna djevojka u crnini plješće i smije se, a zatim se čuje: "Ne, čovječe, molim te, nemoj ići." Na kraju snimke najavljen je izlazak nove pjesme, a fanovi su komentirali da ne mogu dočekati taj dan. 

Podsjetimo, glazbenik je prošle subote objavio poruku u kojoj piše "R.I.P. (op.a. rest in peace, odnosno počivao u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", uz citat iz evanđelja po Luki: "Neka mrtvi pokopaju mrtve." Kasnije je otkrio da je riječ o promotivnoj objavi za novu pjesmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.