Znate li kako se Hawk tuah cura zapravo zove? Mnogi griješe oko njezinog imena

Screenshot: TikTok/Facebook

AKO još niste čuli za Hawk tuah curu, ne znamo gdje živite. Djevojka iz Tennesseeja koja je svojim seksualnim savjetom postala viralna senzacija donedavno se skrivala od javnosti, a čak je i njezin poslovni pothvat obavijen tajnom

@colin.hennerz HAWK TUAH😭 new song ‘KICK BACK’ out now link in bio! #colinhennerz #rave #hawktuah #techno ♬ original sound - 🔥COLIN HENNERZ🔥

Njezino pravo ime je Haliey Welch, no mnogi misle da se zove Hailey, a upravo zbog toga vrlo je lako prepoznati lažne profile koji su preplavili društvene mreže. Samo na Facebooku pojavilo se nekoliko lažnih profila s krivim imenom (Hailey Welch). 

"Hawk tuah, ali treba mi malo mira" 

No nedavno je osvanuo i račun s njezinim pravim imenom, za koji se vjeruje da ga je kreirala sama, a na kojem se našalila kako je osvanula hrpa lažnih profila s krivim imenom. Na njemu je objavila status sa znakovitim opisom: "#hawktuah, ali treba mi malo mira".   

#hawktuah but i need some peace

Posted by Haliey Welch on Friday 21 June 2024

Osim toga, na istom se profilu pohvalila svojim novim poslovnim pothvatom u suradnji s lokalnim proizvođačem šešira. 

Finally

Posted by Haliey Welch on Saturday 22 June 2024

Naime, djevojka je odlučila lansirati liniju kapa s njezinom viralnom rečenicom, a vlasnik tvrtke otkrio je kako je kape potpisivala na neutralnoj lokaciji u pokušaju zaštite svoje privatnosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.