Legendarni Gunsi održali koncert u zagrebačkoj Areni

SINOĆ je u zagrebačkoj Areni održan koncert Guns'n'Rosesa. Dugoočekivani koncert Axl Rose otvorio je oko 23.30 te za početak zapjevao "Chinese Democracy". Početak koncerta bio je začinjen vatrometom i petardama. Eksplozivan početak nimalo ne čudi kad znamo da je riječ o energičnim rokerima. Iako je originalnu postavu teško zamijeniti, dečki nikog nisu razočarali.

Da su još uvijek, unatoč okrutnom zubu vremena, puni elana, dokazao je Axl Rose, koji je preko dva sata urlao bez prestanka hitove koji su obilježili osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća. Dečki i dalje njeguju isti imidž. Kaubojski šeširi, poderane traperice, majice s printom i sunčane Ray Ban naočale njihov su stilski potpis. Za momke vrijeme kao da je stalo, a sinoć su Arenu vratili u neka prošla, lijepa vremena.

Iako će dežurnih kritičara uvijek biti, lijepo je za promijenu vidjeti kako brojna publika uživa u kvalitetnom zvuku, koje su gladni mnogi mladi ljudi na našim prostorima. Ako znamo da danas velike prostore pune tek raznorazni narodnjaci, sevdasi i svi oni koji više vremena troše na promociju nego na glazbu koju stvaraju, onda je ovakav događaj izninmno pozitivna stvar na koncertnoj sceni Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.