Leonarda i Zvone Boban snimljeni u Italiji, bili na vjenčanju Gianluigija Buffona

Foto: Profimedia/Slavko Midzor/PIXSELL

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni su u Italiji, gdje su bili na vjenčanju jednog od najboljih talijanskih golmana svih vremena Gianluigija Buffona. On se u subotu oženio s novinarkom Ilarijom D'Amico. Ceremonija je održana u Villi Oliva, imanju iz 19. stoljeća u talijanskom gradu Lucci.

Ručak, na kojem je bilo oko 150 uzvanika, održan je u objektu na plaži obitelji Buffon La Romanina u Marini di Massa. Pozivnice su dobili brojni nogometaši i slavne osobe, među kojima su i izbornik Luciano Spaletti te glumica Monica Bellucci, koja je Ilariji bila vjenčana kuma.

Dali ljubavi drugu šansu

Leonarda je u siječnju 2024. godine potvrdila da se pomirila za Zvonimirom. "Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", rekla je za Story. Par se nikada nije službeno razveo, a Leonarda je kasnije otkrila kako izgleda njihov zajednički život.

"Mi smo ponovno zajedno, s tim da ljubav nikad nije bila upitna. Stjecajem okolnosti smo se malo razdvojili i sad uživamo više nego što smo prije razdvajanja. Djeca nam se malo rugaju. Smiju nam se da se ponašamo kao tinejdžeri, a mi se tako i osjećamo", rekla je za Story.

Razišli su se 2021. godine

Leonarda i Zvonimir Boban su 2021. godine potvrdili da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a ona se potom vratila u svoj rodni Zagreb nakon što je u Švicarskoj živjela s obitelji četiri godine.

Zvone i Leonarda vjenčali su se 1993. godine, a 1994. godine napravili su veliku svadbu u Zagrebu. Roditelji su petero djece. Krajem devedesetih posvojili su djevojčicu Mariju, a 2003. godine posvojili su dječaka Gabrijela. Blizance Martu i Rafaela posvojili su 2007. godine, a obiteljsku sreću upotpunilo je rođenje kćeri Ruže 2009. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.