Evo što je studirala Lepa Brena (ali nije diplomirala)

Foto: Instagram

Poznata pjevačica Lepa Brena otkrila je da je prije glazbene karijere studirala u Beogradu, ali je studij morala prekinuti zbog visokih troškova koje njezina obitelj nije mogla financirati.

"Odlučila sam uzeti sudbinu u svoje ruke"

"Zahvaljujući ocu, zavoljela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila upisati turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom periodu sam teško izlazila na kraj s troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi ispuniti neke želje, klasične studentske, na primjer da sa svojim kolegama otputujem na izlet. Jela sam kruh i jogurt, a ako bih htjela nešto slatko, onda bih to pošećerila", ispričala je Brena.

"Stajala sam na autobusnoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo s tmurnim oblacima. Počela je padati kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i sjeo  pored mojih nogu. Sijevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvijetlilo u glavi. Odlučila sam uzeti sudbinu u svoje ruke. Pričekala sam autobus, otišla onako mokra u stan presvući se, uzela kofer i vratila se u Brčko", rekla je pjevačica za Informer.rs koja je zatim započela svoju pjevačku karijeru.

Rasprodala tri koncerta u Areni Zagreb

Podsjetimo, Brena je rasprodala tri koncerta u zagrebačkoj areni gdje će nastupati  6., 7. i 9. prosinca ove godine, a najavila je i održavanje četvrtog koncerta, 10. prosinca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.