Liam Payne otišao je u Argentinu da se pomiri s Niallom Horanom: "Moramo razgovarati"

Screenshot/Foto: X/Profimedia

BRITANSKI pjevač Liam Payne u srijedu je pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata. 31-godišnji pjevač otišao je prije dva tjedna u Argentinu sa svojom djevojkom Kate Cassidy, s kojom je bio na koncertu bivšeg kolege iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana. 

Dva tjedna prije smrti oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da se želi pomiriti sa svojim bivšim kolegom. 

"Moramo razgovarati" 

"Mislim da bismo mogli otići i pozdraviti se", rekao je u videu objavljenom na Snapchatu, koji se sada širi X-om. "Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Imamo puno toga za razgovarati. I želio bih dogovoriti nekoliko stvari s dečkom", rekao je. 

Payne je objasnio da nije bilo "nikakvih loših vibracija ili nečeg sličnog" i da samo "moraju razgovarati". Horan je 2. listopada održao koncert u Argentini, a fanovi su na TikToku dijelili snimke na kojima se vidi kako rasplesani Liam cijelo vrijeme pozdravlja i zabavlja publiku iz VIP lože u kojoj se nalazio s djevojkom. 

Podsjetimo, pjevač je pao s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela", a X-om se širi snimka njegovog susreta s obožavateljicama koja je navodno nastala u predvorju hotela. 

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata te su naglasili da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.