Liam Payne se na dan smrti dopisivao s mentoricom Nicole Scherzinger

Foto: EPA

Glazbenik Liam Payne preminuo je prije nešto više od tjedan dana, a među posljednjima s kojima je razmijenio poruke je pjevačica Nicole Scherzinger. Skladatelj Andrew Lloyd Webber, koji s Nicole surađuje na mjuziklu Sunset Blvd., za Billboard je govorio o njihovom odnosu.

Bila je njegova mentorica

Prema Webberovim riječima, Nicole i Liam su razmjenjivali poruke na dan kad je on tragično pao s trećeg kata hotela i preminuo. "Do sada nije rečeno, a mislim da to mogu podijeliti, da je ona bila njegova mentorica. Razgovarali su porukama još i u srijedu, na dan kada je umro", rekao je Webber.

Dodao je da je Nicole za Liamovu smrt saznala neposredno prije izlaska na pozornicu, no ipak je izvela nastup. "Tek je doznala da ga više nema, a svejedno je nastupila. To je zaista izvanredno. Ona je nevjerojatna žena, bez sumnje jedna od najboljih izvođačica s kojima sam radio", pohvalio ju je Webber.

Upoznali su se na X Factoru

Nicole i Liam upoznali su se 2010. godine tijekom X Factora, kada je Nicole bila članica žirija, a Liam jedan od natjecatelja. Ona je tada sa Simonom Cowellom i Louisom Walshom odlučila povezati Paynea s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Louisom Tomlinsonom i Niallom Horanom, što je dovelo do nastanka svjetski poznatog boy benda One Direction.

Prije dvije godine izašle su snimke na kojima Nicole predlaže kolegama da sastave boy bend od petorice mladića umjesto da ih eliminiraju iz showa. "Previše su talentirani da bismo ih se riješili. Izgledaju sjajno, imaju nevjerojatnu karizmu i bili bi fantastičan bend. Oni su prave zvijezde", izjavila je tada Nicole.

Oglasila se na Instagramu

Scherzinger se danas oglasila na Instagramu te se oprostila od prijatelja i kolege: "Dragi Liame. Zauvijek ću cijeniti i čuvati vrijeme koje smo proveli zajedno, od prije 15 godina, kad se rodio One Direction, pa sve do prije nekoliko tjedana. Bio je toliki blagoslov raditi s tobom nedavno. Dijelili smo istu ljubav i strast prema glazbi i uvijek ću pamtiti naše značajne i radosne razgovore. Bilo je teško pomiriti se s time da više nisi ovdje, ali sam zahvalna što sam poznavala tvoju dobru dušu i karakter. Donio si toliko radosti, svjetla i smijeha u živote onih koji su te iskreno poznavali. Nedostajat ćeš mi, prijatelju, i nosit ću te u srcu", napisala je ona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.