Slavna glumica snimila 18+ lezbijsku scenu u filmu koji je režirao njen sin

Screenshot: Youtube

Glumica Elizabeth Hurley pokazala je svoju divlju stranu u razuzdanoj sceni seksa koja je objavljena u prvom traileru za redateljski debi njezina sina Damiana. Trailer za Strictly Confidential prikazuje 58-godišnju glumicu kako se zabavlja s drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njezin sin, inače model i filmski redatelj kojem je ovo prvi dugometražni film.

Drama prati Miju, koju glumi zvijezda CBBC-a Georgia Lock, koja je uvučena u "svijet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava otkriti misterij koji okružuje samoubojstvo njezine najbolje prijateljice Rebecce. Trailer prikazuje Miju kako se vraća na egzotični karipski otok gdje je Rebecca umrla, i uz razotkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Elizabethin lik Lily zavede Natasha, koju glumi mlada glumica Pear Chiravara. U intervjuu za People, njezin sin Damian otkrio je da mu je majka prije mnogo godina "obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu", a kad je konačno dobio zeleno svjetlo, "ona je odbacila sve kako bi to obećanje mogla i ostvariti".

"Bilo je zadovoljstvo doći na posao i svaki dan raditi sa svojom mamom. Imali smo samo 18 dana da snimimo cijeli film, tako da je naša telepatija bila od neprocjenjive vrijednosti. Neumorno raditi uz tako predanu i talentiranu glumačku ekipu bilo je doista inspirativno. Vječno sam zahvalan na povjerenju i vjerovanju u mene svima koji su sudjelovali", rekao je Damian i pohvalio svoju majku.

"Svi uključeni zaslužuju javne pohvale, ali trenutno želim izraziti obožavanje Elizabeth Hurley, koja je još 2010., kad mi je bilo osam godina, obećala da će sudjelovati u snimanju mog prvog kratkog filma. Ostala je vjerna svojoj riječi i čim je ovaj film dobio zeleno svjetlo, mama je ostavila sve i odjurila na prekrasne Karibe da mi pomogne. Naš zajednički rad bio je san snova", podijelio je na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.