Ljeto u Oroslavju zvuči jako zabavno. Evo tko sve nastupa ovih dana

Foto: Press

Ljetna pozornica u Oroslavju ovih će dana ugostiti brojna poznata glazbena imena.

Na Oro trgu ovih će dana nastupati: 

  • 15. kolovoza (četvrtak) Miroslav Škoro
  • 16. kolovoza (petak) Goran Bare & Majke
  • 17. kolovoza (subota) Halid Bešlić
  • 18. kolovoza (nedjelja) Črleni Lajbeki.

Bit ću tu i brojna druga imena poput Martina Kosovca, Stele Rade i DJ-a.

Ulaz je besplatan, a grad je organizirao i tombolu u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji na šest punktova raspoređenih po centru Oroslavja. Nagrade su veoma zanimljive - 10 tisuća eura, 5000 eura i ugradnja 100 m2 asfalta.

"Posebno mjesto u kulturnom životu grada zauzima Ljetna pozornica Grada Oroslavja, glazbeni festival koji svake godine privlači mnogobrojne posjetitelje i renomirane izvođače. Ovaj festival, koji se održava na Oro trgu, postao je sinonim za vrhunsku zabavu i nezaboravne ljetne trenutke", poručuju iz Oroslavja.

Stižu i dinamovci

Na Ljetnoj pozornici sudjelovat će i GNK Dinamo.

Prodajna i članska kućica bit će otvorena tijekom svih pet dana manifestacije, a posjetitelji će moći kupiti službene klupske artikle te se učlaniti u klub. Radno vrijeme kućice bit će sljedeće:

  • srijeda: 17:00 - 21:00
  • četvrtak: 10:00 - 20:00
  • petak: 17:00 - 21:00
  • subota: 10:00 - 20:00
  • nedjelja: 10:00 - 20:00.

Izložba trofeja i fotografiranje

Poseban događaj očekuje vas u subotu, 17. kolovoza, kada će svi posjetitelji od 10:00 do 20:00 sati imati priliku razgledati, ali i fotografirati se s trofejima kojima je GNK Dinamo okrunio sezonu 2023./2024. Ovo je savršena prilika za sve ljubitelje Dinama da osjete dio pobjedničke atmosfere iz protekle sezone.

Nedjelja: Tombola i susret s prvotimcima

Nedjelja, 18. kolovoza, rezervirana je za najveću tombolu u Hrvatskoj s fondom nagrada vrijednim preko 37.000 eura. GNK Dinamo za tombolu je osigurao dva službena dresa (domaći i gostujući) iz aktualne sezone 2024,/2025. s potpisima igrača.

Šlag na tortu bit će dolazak nekolicine prvotimaca Dinama, koji će uljepšati cijelu manifestaciju, a od 19:00 do 20:00 sati podružit će se s navijačima, fotografirati se i dijeliti autograme kod Dinamove kućice. Nakon toga, na pozornici će izvući dobitne brojeve za potpisane dresove i uručiti nagrade sretnim dobitnicima.

Nastupi mladih nada Dinamove akademije

U sportskom dijelu programa, na 2. memorijalnom turniru Vid Skitanić, koji će se održati u subotu i nedjelju, 17. i 18. kolovoza, sudjelovat će mlade nade Dinamove nogometne škole. U subotu, 17. kolovoza na turniru će nastupiti polaznici Dinamove nogometne škole iz uzrasta limača, dok će u nedjelju, 18. kolovoza na terenu svoje vještine pokazati zagići.

"Pozivamo sve naše navijače i ljubitelje nogometa da nam se pridruže na Ljetnoj pozornici u Oroslavju i uživaju u ovom posebnom programu. Vidimo se u Oroslavju!" poručili su iz zagrebačkog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.