Ljubio je najljepše žene svijeta, a sada tvrdi: "Već 9 godina živim u celibatu"

Foto: Instagram

AMERIČKI glazbenik Lenny Kravitz ljubio je neke od najljepših žena na svijetu, no sada tvrdi da je već devet godina u celibatu. Rock zvijezda je uoči objavljivanja svog novog albuma Blue Electric Light u intervjuu za The Guardian otkrila detalje o svom privatnom životu.

Objasnio je da suzdržavanje od seksa izvan braka nije bilo samo izbor životnog stila, već duhovna stvar. S glumicom Lisom Bonet rastao se 1993. godine, a kaže da je tvrdnja njegovog oca, koji je bio nevjeran, da će on biti baš poput njega postala točna i to ga je činilo depresivnim.

"Bio je u pravu. Nakon vjenčanja postao sam sličniji njemu. Postajao sam 'igrač' i nije mi se svidjelo. Nisam želio biti taj tip. Morao sam se time pozabaviti i trebale su godine za preuzimanje odgovornosti, disciplinu, pritom ne dopuštajući da me vlastite želje preuzmu", pojasnio je.

Bio zaručen s Adrianom Limom, Nicole Kidman...

Podsjetimo, Lenny iza sebe ima brak s Lisom Bonet, s kojom se vjenčao na njezin 20. rođendan 1987. godine te dobio kćer Zoë, danas 35-godišnju uspješnu glumicu. U braku su ostali do 1993., kada su se sporazumno razveli.

Nakon toga počeo je izlaziti s manekenkom i pjevačicom Vanessom Paradis, s kojom je bio do 1996. godine, a kasnije je bio zaručen s manekenkom Adrianom Limom i glumicom Nicole Kidman, no nijednu nije odveo pred oltar.

Njegova kći zaručila se s Channingom Tatumom (43) 2023. nakon dvije godine veze. Glumac je prethodno devet godina bio u braku s glumicom Jennom Dewan. Izjavljivao je da nije siguran hoće li se više ikad vjenčati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.