Ljudi ne vjeruju da je ovaj glumac napunio 87 godina

Foto: Instagram

Američki glumac i redatelj Morgan Freeman je 1. lipnja napunio 87 godina.

Tim se povodom društvenim mrežama proširila jedna njegova fotografija koja je privukla pažnju glumčevih obožavatelja. Mnogi su u komentarima pisali da ne vjeruju da Freeman ima 87 godina i da izgleda puno mlađe. No bilo je i onih koji su mislili da je glumac stariji.

"Legenda, izgleda kao da nije nikad ostario", "Izgleda dobro", "Stari li on ikako?", "Pa cijeli moj život on ima 87 godina", "Ili mu je ipak 187?", "Pa on je uvijek izgledao isto", "Kao da sam ovu objavu vidio prije 10 godina", "Ovaj čovjek je proživio moja četiri života", neki su od komentara.

Mediji prošle godine pisali o glumčevom sve lošijem zdravstvenom stanju

Krajem prošle godine strani mediji su se raspisali o glumčevom sve lošijem zdravstvenom stanju. Glumac boluje od fibromialgije, kronične bolesti koju karakterizira pojačana osjetljivost na bol u određenim dijelovima tijela. 2008. godine je doživio tešku prometnu nesreću u Mississippiju i bio je teško ozlijeđen.

Auto mu je završio u kanalu, a njega su s mjesta nesreće odvezli helikopterom. Posljedica te nesreće je paraliza lijeve ruke. Kirurzi su pokušali Freemanu spasiti ruku, ali šteta na živcima bila je prevelika. Prošle godine smršavio je 11 kilograma.

Morgan Freeman 2010. godine

Freeman je, inače, postao poznat devedesetih godina nakon što je nastupio u seriji uspješnih holivudskih filmova. Dobitnik je Oscara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u sportskoj drami Djevojka od milijun dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.