Luka iz Braka na prvu oglasio se nakon prekida s Ingrid: Osjećam mir

Foto: Instagram

LUKA BUDAK, bivši kandidat showa Brak na prvu, oglasio se na Instagramu nakon što je spisateljica Ingrid Divković potvrdila da su prekinuli ljubavnu vezu

"Toliko toga bih s vama mogao podijeliti, riječima stvoriti emociju da barem na tren osjetite mir koji ja osjećam pišući ovo", započeo je Luka u opisu zajedničke fotografije s Ingrid i naglasio da je ovo službena potvrda o njihovom prekidu. 

"U godinu dana zajedničkog života moju kuću je pretvorila u dom i razmazila već razmaženu mačku. Ispisali smo priče koje će jednoga dana samo buditi osmijeh na licu i toplinu oko srca. Kao i svaka priča u životu, pa tako i naša doživi kraj, to jest novi početak", dodao je Luka.

"Vjerujte mi, radije bih ispisivao prave pogrešne priče pune emocija i života nego pričao jedno te istu priču na više različitih načina. Zemlja ne staje, i dalje se okreće. Budite mi dobro, ja jesam", zaključio je Budak. 

Podsjetimo, Ingrid i Luka upoznali su se i zaljubili tijekom prve sezone showa Brak na prvu, gdje je on bio natjecatelj, a ona jedna od eksperata. Ingrid se zbog Luke bila i preselila iz Rijeke u Zagreb. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.