Luka Modrić nasmijao mnoge, pokazao kako izgleda kada ga kći našminka

Foto: Instagram

Luka Modrić raznježio je srca svih svojih obožavatelja i pratitelja objavivši fotografije s najmlađom kćeri Sofijom povodom njezinog sedmog rođendana. Objavio je i fotografiju koja je mnoge nasmijala. Naime, kći ga je našminkala, a on je svima pokazao kako je to izgledalo. 

"Sretan rođendan malom anđelu, koja je ponekad i moja make up umjetnica. Volim te puno", napisao je u opisu. 

Njegova objava je u manje od sat vremena skupila skoro 400 tisuća lajkova i puno komentara pratitelja. "Sretan rođendan princezi Sofiji", "Malena, sve najbolje", poželjeli su joj sve najljepše.

Supruga Vanja Lukina je najveća podrška

Podsjećamo, Luka i njegova supruga Vanja Modrić upoznali su se kada je on počeo igrati za Dinamo. Vjenčali su se u svibnju 2010. godine pred matičarom te godinu dana kasnije u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

Ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano, a dvije godine kasnije dobili su kćer Emu. Godine 2017. Vanja je rodila Sofiju.

Nedavno je Vanja proslavila 42. rođendan, a Modrić joj je također čestitao na društvenim mrežama. "Sretan rođendan, ljubavi", napisao je uz zajedničku fotografiju nastalu u njegovom rodnom kraju, točnije u jednoj konobi u Punta Skali kod Zadra, gdje obitelj Modrić ljetuje godinama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.